Prejsť na obsah

Elektromobilita – budúcnosť Slovenska?

1minút, 1sekúnd

InoBat Battery Academy v spolupráci s PF UPJŠ, TUKE FMMR a SAV SR sú organizátormi podujatia Elektromobilita – budúcnosť Slovenska?, ktoré sa uskutoční dňa 16.2.2022 v Aule Maxima, TUKE v Košiciach.

Na tému Transformácia automobilového priemyslu a vzdelávania v časoch elektrifikácie dopravy budú diskutovať hostia z akademickej sféry ako aj biznisu. Spíkri predstavia čím ich inštitúcie prispievajú k transformácii dopravy smerom k elektrifikácii a prečo je to dôležité. Počas moderovanej panelovej diskusie, priblížia svoj pohľad na smerovanie slovenského priemyslu a vzdelávania v tejto oblasti. Prírodovedeckú fakultu bude zastupovať docentka Andrea Fedorková Straková z Katedry fyzikálnej chémie Ústavu chemických vied. Okrem objasnenia niektorých mýtov ohľadom elektromobility je cieľom podujatia predstaviť študentom a mladým profesionálom príležitosti v batériovom biznise ako aj možnosti na Slovensku
 
Účasť nie je možná bez predošlej registrácie!   registrácia

Udalosť sa bude konať v režime OP, prípadne v režime, ktorý je v súlade s inými aktuálne platnými opatreniami v súvislosti s pandémiou koronavírusu. 


 


Študuj na UPJŠ