Prejsť na obsah

Stretnutie vedenia PF UPJŠ so zamestnancami fakulty pri príležitosti ich životného jubilea

1minút, 21sekúnd

Vedenie fakulty sa tradične začiatkom roka stretáva s aktuálnymi, ale aj bývalými dlhoročnými zamestnancami fakulty, ktorí v predchádzajúcom roku oslávili významné životné jubileum 65, 70, 75 – 95 rokov veku. Táto udalosť je nielen priestorom pre stretnutie s aktuálnymi zamestnancami jubilantmi, ale predovšetkým s bývalými dlhoročnými kolegami. Je priestorom nielen pre vyjadrenie ocenenia ich práce pre fakultu, ale i priestorom pre spomienky a bohatú diskusiu na rôzne témy.  

Dekan fakulty docent Roman Soták sa s jubilantmi stretol na pôde univerzity, za prítomnosti prodekana docenta Mariána Kireša a predsedu AS PF UPJŠ docenta Juraja Ševca, dňa 2. februára 2022.  

Stretnutia sa zúčastnili: profesor Juraj Černák, profesor Yaroslav Bazeľ, docent Ján Imrich z Ústavu chemických vied,  profesor Jozef Doboš z Ústavu matematických vied, Stehlíková Mária z Ústavu fyzikálnych vied, Ing. Ľubomír Kačur z Prevádzkové oddelenia dekanátu fakulty.
Na stretnutie prijali pozvanie jubilanti, bývalí dlhoroční zamestnanci fakulty: profesor Igor Hudec, 
docent Vladimír Ilkovič,  doktorka Nadežda Macková,  docentka Kvetoslava Markušová, profesorka Katarína Györyová, magisterka Mária Mosáthová a panie Viktória Futášová, Viera Kleinová a Zlatica Seilerová. 
Zo stretnutia sa ospravedlnili: profesor Slavko Chalupka, profesor Peter Vojtaš, inžinier Radomír Mlynek, inžinierka Lenka Labancová, docentka Katarína Kropáčová, doktor Štefan Kulcsar, panie Anna Lenčáková, Viera Kleinová, Mária Šomodiová a Mária Vojtasová. 

Všetkým jubilantom srdečne gratulujeme!
 


Študuj na UPJŠ