Prejsť na obsah

Študentská právna poradňa – zápis

1minút, 20sekúnd

Milé študentky, milí študenti,

chcete sa už počas štúdia prakticky pripravovať na výkon budúceho povolania právnika, pracovať s reálnymi klientmi a získavať nové vedomosti a skúsenosti? Práve pre Vás v a.r. 2021/2022 otvárame novú právnu kliniku – Študentskú právnu poradňu pre obyvateľov Mesta Košice!

Študentská právna poradňa pre Vás predstavuje možnosť, podieľať sa už počas štúdia na riešení právnych problémov reálnych klientov a úzko spolupracovať s pridelenými advokátmi. Pôsobením na klinike budete rozvíjať svoje komunikačné a prezentačné schopnosti, argumentačné zručnosti, písomný prejav, analytické a tvorivé myslenie, zlepšíte svoje rozhodovanie o postupnosti právnych krokov, schopnosť riešiť právne problémy a orientáciu v právnom poriadku. Pôsobením na tejto klinike zároveň pomôžete občanom, ktorí si nemôžu dovoliť profesionálnu právnu pomoc.

Ak sa chcete pridať k tímu študentov Študentskej právnej poradne, prihláste sa na tento predmet počas aktuálne prebiehajúceho elektronického zápisu v systéme AIS.

Študentskú právnu poradňu Vám prídeme predstaviť aj na zápis, ktorý sa uskutoční 6. septembra 2021. Na zápise Vám priblížime činnosť Študentskej právnej poradne a radi zodpovieme Vaše otázky.

Viac informácií o Študentskej právnej poradni nájdete na: https://pravnekliniky.sk/studentska-pravna-poradna-pre-obyvatelov-mesta-kosice

Môžete sa na nás obrátiť aj mailom na dominika.beckova@upjs.sk.


Študuj na UPJŠ