Prejsť na obsah

Interkultúrny online workshop

1minút, 2sekúnd

v rámci služieb poskytovaných centrami EURAXESS Slovensko (www.euraxess.sk) organizujeme interkultúrny online workshop pre zahraničných doktorandov, výskumníkov a vysokoškolských učiteľov, ktorí pôsobia na slovenských vysokých školách a vo výskumných organizáciách na Slovensku.

 

Cieľom workshopu pod názvom Understanding Slovaks: Unwritten Rules, ktorý zastrešujú odborníčky na interkultúrnu komunikáciu z UK BA a SAV, je poskytnúť interaktívny tréning v oblasti kultúrnej orientácie. Workshop sa uskutoční 4. júna 2021 od 13:30 do 15:30 h. Bližšie informácie o workshope nájdete na našej webovej stránke https://www.euraxess.sk/en/main/news-a-events/online-workshop-understanding-slovaks-unwritten-rules (v anglickom jazyku).

 

Týmto e-mailom sa na Vás obraciame so žiadosťou o pomoc pri rozšírení tejto informácie medzi Vašich kolegov zo zahraničia, ktorí pôsobia na Vašej inštitúcii a mali by záujem sa na danom workshope zúčastniť.

 

V prílohe zasielame aj pozvánku, ktorú sme rozposielali medzi našich štipendistov. Text v spodnej časti tohto emailu môžete využiť pri šírení informácie medzi Vašich zahraničných kolegov pôsobiacich na Slovensku.


Študuj na UPJŠ