Prejsť na obsah

POZVÁNKA na Beh medikov

1minút, 2sekúnd

    V utorok 9. apríla 2019 sa uskutoční 4. ročník BEHU MEDIKOV MESTA KOŠICE, ktorý organizujú študenti Lekárskej fakulty UPJŠ, členovia Spolku medikov mesta Košice. Cieľom podujatia je spojiť užitočnú telesnú aktivitu s pomocou druhým, keďže štartovné a dobrovoľné príspevky odovzdajú organizátori Detskej fakultnej nemocnici Košice na spríjemnenie prostredia pre malých pacientov.
    „Pozývame všetkých študentov a pracovníkov Lekárskej fakulty a ďalších fakúlt Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, či iných bežcov, ktorí by mali chuť podporiť s nami dobrú vec, aby si s nami prišli zabehnúť nenáročnú, asi trojkilometrovú trať a prežiť príjemné popoludnie,“ pozýva na podujatie v mene organizátorov študentka 3. ročníka Anna Jenčová svojich kolegov, pedagógov i širokú verejnosť. Zdôrazňuje pritom význam behu v prevencii kardiovaskulárnych ochorení, obezity a iných chorôb, ktoré sú spôsobené zlou životosprávou.
    Registračný poplatok pre bežcov je 3 eurá. Štartuje sa o 15.30 h. pred budovou Lekárskej fakulty UPJŠ a súťažiť sa bude v dvoch kategóriách – muži a ženy. Viac info

    Registrácia

 


Študuj na UPJŠ